Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α!!!

ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!

ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α με το πρόσχημα των "14 ομάδων"!!!!!

ΘΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό. Ζούμε τόσες βδομάδες πράγματα που δε μπορούσαμε να φανταστούμε ως οπαδοί.
14 ομάδες σε Super και football League παίζουν την τύχη τους σε γραφεία και δηκαστήρια ενώ η ΕΠΟ και οι διοργανώτριες αρχές τα έχουν "χαμένα".
Άραγε τόσα χρόνια δεν έβλεπαν την ΠΑΡΑΓΚΑ; Όχι μόνο την έβλεπαν, συμμετείχαν κιόλας! Αυτοί που σήμερα δείχνουν με το δάχτυλο ποιοί να τιμοριθούν, είναι οι ίδιοι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της σημερινής κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΡΙΣΕΙ;;;
Και αφού επικρατεί ενα ΧΑΟΣ τόσες βδομάδες... κατέληξαν πως οι Ομάδες Α και οι "ακατανομαστοι" ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Πρότειναν να γίνει το πρωτάθλημα της SuperLeague με 14 ομάδες! Αυτό δε σημαίνει απλό υποβισβασμό αλλά ΑΦΑΝΙΣΜΟ της ιστορικής Ομάδας Α.
Διαβάστε εδώ το άρθρο για τις 14 ομάδες.

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι οι δικηγόροι της ομάδας μας εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να "μπλοκάρουν" τις διεδικασίες αφανισμού της ομάδας, ενώ η ΠΑΕ Ομάδα Α κατέθεσε μύνιση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, αναζητώντας το δίκιο της στα Εθνικά και Διεθνή Δικαστήρια.

Μόνο η εφιμερίδα ΓΚΟΛ αντιλίφθηκε τον κίνδυνο της πρότασης για 14 ομάδες, κάνοντας πρωτοσέλιδο την είδηση:

Παρ'όλα αυτά, να τονίσουμε πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ τήρισαν σιγή ιχθύος όσον αφορά το διαφαινόμενο αφανισμό της Ομάδας Α και των ακατανόμαστων. Αυτό αποδεικνύει το πολύ καλά στιμένο σχέδιο εναντίον της ομάδας μας.

Με αυτά και αυτά εμείς ένα έχουμε να απαντήσουμε:

 ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου